Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij zijn toegewijd aan het respecteren van uw privacy en erkent uw noodzaak om de persoonsgegevens die u met ons deelt op deze website te beschermen. Zoals u wellicht weet, wanneer u sites op internet bezoekt, heeft de eigenaar van de site de mogelijkheid om informatie over u te verzamelen, van uw naam en adres naar uw winkelvoorkeuren. Ons doel is te houden aan de principes die in dit privacybeleid zijn uiteengezet en voldoen aan alle toepasselijke wetten die zijn ontworpen om uw privacy te beschermen.

BELEIDSOPDATERINGEN

Wij kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we een verandering maken, zullen wij het bijgewerkte beleid op deze pagina plaatsen. Op die manier kunnen gebruikers op de hoogte blijven van onze informatieverzamelingsbeleid. Daarom raden wij u aan deze pagina regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van ons bijgewerkte beleid.

PERSOONLIJKE INFORMATIE

"Persoonlijke informatie": informatie die kan worden gebruikt om een ​​individu te identificeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, een voor- en achternaam, een huis of ander fysiek adres en een e-mailadres of andere contactgegevens, zowel thuis als thuis . In het algemeen kunt u onze webpagina's bezoeken zonder ons te vertellen wie u persoonlijke informatie over uzelf bent of onthult. Als u ervoor kiest om ons uw persoonlijke gegevens op deze website te verstrekken, kunnen wij deze informatie overbrengen in hermes of naar hermes van derden.

SECURITY

We begrijpen het uiterste belang om de beveiliging van uw persoonlijke informatie te beschermen die u met ons deelt. Helaas, geen gegevensoverdracht via internet kan gegarandeerd worden 100% veilig. Als gevolg daarvan, terwijl we streven naar het beschermen van uw persoonlijke informatie, kunnen wij de veiligheid van alle informatie die u verzendt naar of van onze site niet garandeert of waarborgt, en u doet dit op eigen risico.

Terug